IBD Building Gel Clear

IBD Building Gel Clear – Gebruik jij de IBD Building Gel al in je salon??💅

Een Gellak Builder systeem met de eigenschappen van een harde gel.

IBD Building Gel Clear


IBD Building Gel Clear combineert de vaardigheid van een gelverlenging met een harde gel, nu met een moeiteloze applicatie. Hiermee kunnen langere, natuurlijk ogende nagels worden gecreëerd. Met een gecontroleerde borstel-applicatie kunnen nagelstylistes van alle niveaus de nagels vormen.

Kenmerken IBD Building Gel

  • Soak-off verwijdering
  • Snelle en gemakkelijke vullingen
  • LED en UV

IBD

Al meer dan vier decennia is IBD, ook wel bekend als International Beauty Designer. IBD is toonaangevend in de nagelverzorgingsindustrie en domineert IBD de markt met technologie van wereldklasse en ongeëvenaarde innovatie. Als vertrouwde go-to voor top-nagelprofessionals wereldwijd, heeft IBD iconische formules ontwikkeld. Zo ontwikkelde IBD ons Hard Gel-segment, dat een topverkoper en onmisbare toptechnicus in de industrie is geworden.

Bij ibd geloven we dat elke nagelprofessional zijn diensten moet kunnen uitbreiden, zich moet richten op alle klanten en nagelvoorkeuren. Dit terwijl het bedrijf van de salon groeit. Om de ibd-missie te ondersteunen, hebben we meer dan 200 Gel Polishes ontwikkeld. Deze bieden de best verkopende tinten in een bijpassende Advanced Wear Lacquer die is gemaakt voor langer gebruik, glans en duurzaamheid.

Vandaag de dag richt ibd zich op het opbouwen van sterkere relaties met de beste salons en professionals die de wereld te bieden heeft. Waardoor de manier waarop we schoonheid en nagelverzorging ervaren één bezoek aan een salon per keer verandert.

Ga hier naar de webshop IBD Building Gel

Tagged , , ,