Snelheidstraining

Snelheidstraining


Wanneer u al een tijd iedere maand de perfectietrainingen heeft gevolgd, zult u de technieken goed beheersen en al wat meer snelheid in het werk hebben gekregen. Op dit moment bent u klaar om een snelheidstraining te volgen. Deze training kan dan ook alleen gevolgd worden als een NLC docente daar de goedkeuring voor heeft gegeven. De snelheidstraining is een zware training en alleen geschikt voor nagelstylistes die de basis goed beheersen. Met deze training zorgt u ervoor dat u in een professionele tijd kunt werken. Immers, wanneer u sneller werkt kunt u meer klanten behandelen en een hogere prijs voor een behandeling vragen. De training wordt in een kleine groep gegeven om u zoveel mogelijk aandacht te geven.

Tijdens deze trainingen krijgt u tips en inzichten waarmee u de snelheid van een behandeling kunt bevorderen. Er wordt ook sterk gelet op technieken en de volgorde van werken.


Snelheidstraining: € 45,-

  • 1 dagdeel opleiding
  • certificaat

Iedere cursist die een snelheidstraining heeft gevolgd ontvangt een certificaat. Het vak Nagelstyliste is niet landelijk erkend. Het diploma van Nail Line Cosmetics garandeert u wel kwaliteit en onderscheidt u van andere nagelstylistes.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Opleiding Nagelstyliste