Young Nails


Young Nails maakt producten voor professionals tegen consumentenprijzen. “Mooie, performante tools zouden voor iedereen beschikbaar moeten zijn, en we zullen je helpen je vaardigheden te verbeteren en je vak aan te scherpen.”

Hoe komen 2 broers in de nagelbranche terecht? Dat is een van de meestgestelde vragen die het bedrijf krijgt.

Het ontstaan

Dit is de meest voorkomende vraag die mensen ons stellen. Er is een lange versie, maar we geven je de korte. We hebben het aan onze onverschrokken en onconventionele moeder, Young Salo, te danken. Met een vastberaden ondernemersgeest besloot ze op 49-jarige leeftijd haar eigen bedrijf te starten. Ze had een passie voor de nagelindustrie en we hebben er alles aan gedaan om haar te ondersteunen. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een familiebedrijf.

Greg, de oudere broer, werd een gediplomeerd nagelstyliste nadat hij van de brandweeropleiding was overgestapt. Hij is energie gepersonifieerd en heeft een echte passie voor het ontwikkelen van de beste professionele nagelverzorgingsproducten en educatie. Habib is de jongere broer. Hij sprong een paar jaar later in; een omweg maken van de medische school en een leven in de muziek. Hij brengt zijn eigen creatieve geest mee voor business, marketing en strategie. Onverwacht zijn zeeen perfect team.

Vandaag, 24 jaar later, is Young Nails Inc. meer dan een professioneel productiebedrijf voor nagelverzorging dat exporteert naar meer dan 40 landen over de hele wereld en in eigen land distribueert naar meer dan 3000 winkels. Het is een energiek merk dat wordt gerespecteerd voor productinnovatie en educatie op het volgende niveau en wordt gevolgd op sociale media over de hele wereld.

“Ons doel is u te helpen die van u te bereiken door u te laten zien hoe u ongelooflijke Nail Art kunt maken met onze premium nagelproducten. Het is zo simpel.”

Producten Young Nails

De laatste technologie op het gebied van UV-Gels. De Gels zijn geurloos, bevatten geen schadelijke stoffen en geven geen branderig gevoel in of voor de UV-lamp, ook perfect voor uw (zeer) allergische klanten. Met Young Nails Gel maakt u prachtige, sterke en duurzame nagels. Gebruik Young Nails Gel Systeem voor de versteviging van de natuurlijke nagel en voor mooie stevige nagelverlengingen. Elk product in het Young Nails Gelsysteem is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Young Nails geef u dus de meest schitterende, duurzame nagels die de nagelstyliste en haar klanten zich kunnen wensen.

Klik hier om de producten van Young Nails te shoppen!

Tagged , , , , , , ,
Opleiding Nagelstyliste