Souffle Cream E.mi

Souffle Cream E.mi , een sterk voedende en hydraterende crème voor handen en body. Energie- en humeurboost voor de hele dag voor slimme en actieve mensen.

Tederheid en lichtheid voor romantische dromers. Warme bloemige tonen creëren een delicaat en charmant beeld, duik in de magische wereld van gelukzaligheid. Tedere bloemige akkoorden en zoete perziktonen, die speels verweven zijn met het gracieuze boeket, vormen het middelpunt van het aroma. Net als zijde, betovert de geur je met een licht, zwak bloemig spoor en laat je de lente voelen.

Souffle Cream E.mi:

  • Extra voedend met luchtige textuur: het dringt diep in de huid en werkt als een masker.
  • Het verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor het glad en fluweelzacht wordt.
  • 2 handige volumes. 50 g voor thuisgebruik en 200 g voor gebruik in de salon.
  • Luchtige textuur.
  • 7-Free & dierproefvrij.Aanbevolen voor de zeer droge huid, voor alle huidtypes tijdens het koude seizoen van het jaar.

Over E.Mi

Als het gaat om een chique salon manicure is E.Mi een trendsetter en een vernieuwer in de markt. Ze zijn de eerste keuze van stijlvolle dames en nagel industrie leiders in 33 landen. Blijf op de hoogte van E.Mi producten en technieken! Creëer een succesvolle salon, word een gewilde nagelstyliste en vestig jezelf als manicure mode-expert.

E.Mi manicure collecties haalt inspiratie uit haute couture en zijn te zien op de hotste modeshows ter wereld. Elk modeseizoen brengt E.Mi een nieuwe collectie uit om uw stijlvolle outfits aan te vullen. E.Mi is trots om te kunnen zeggen dat de manicure collecties te vinden zijn in 32.500 van ‘s werelds beste schoonheidssalons over de hele wereld

Ga hier naar de webshop E.MiLac

Klik hier voor een opleiding gellak.

Tagged , , , , , ,
Opleiding Nagelstyliste