Celluma Rood Licht

Celluma Rood Licht

Celluma Rood Licht – Anti-Aging met Celluma LED Lichttherapie. 💥

Het rode licht van de Celluma verhoogt de productie van collageen en elastine.

Verschillende lichten

Het verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, verhoogt de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en helpt bij het sluiten van de wond.

Bij het vergelijken van apparaten is het belangrijk om te bepalen of u een of meer gebieden wilt behandelen. Celluma LED therapie apparaten zijn ontwikkeld om een ​​breed scala aan huid- en pijnaandoeningen te behandelen. Elke golflengte van LED licht reist door de huid. Het levert energie aan onderfunctionerende cellen van het oppervlak van de huid tot diep in de spier- en gewrichtslaag om verschillende genezende effecten in het lichaam te bewerkstelligen.

Aangezien verschillende omstandigheden op verschillende golflengten reageren, worden de beste resultaten bereikt met een apparaat dat tegelijkertijd meerdere, wetenschappelijk bewezen golflengten van lichtenergie gebruikt. Celluma LED therapie gebruikt de volgende golflengten:

Blauw licht doodt acne-veroorzakende bacteriën, wist bestaande puistjes en herstelt het gezonde uiterlijk van de huid.

Rood licht verhoogt de productie van collageen en elastine. Het verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, verhoogt de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en helpt bij het sluiten van de wond.

Bijna-infrarood beïnvloedt het weefsel op dezelfde manier als rood, maar kan cellen dieper in het lichaam bereiken. Deze golflengte is geweldig voor het verlichten van artritische, gewrichts- en spierpijn, evenals spierstijfheid, pijn en spasmen.

Van alle brede lichtstralen die tegenwoordig worden aangeboden, zijn er geen golflengtes die breder worden ondersteund in geloofwaardig wetenschappelijk onderzoek dan rood, blauw en bijna-infrarood. Dus pas op voor apparaten die andere “kleuren” gebruiken.

Celluma LED therapie biedt een breed scala aan service-apparaten met enkele, dubbele en driedubbele modus. Elk apparaat is ontworpen met een speciale behandeling in gedachten en biedt een unieke combinatie van programma’s om optimale resultaten te bieden.
Celluma LED therapie apparaten zijn onderverdeeld in de volgende behandelingstypen: acne, anti-veroudering, pijnbeheersing en wond genezing.

Bekijk hier alle informatie over Celluma.

Tagged , , , ,