E.MiLac Fiber Base Gel

E.MiLac Fiber Base Gel

E.MiLac Fiber Base Gel is een gellak basislaag met versterkende synthetische vezels.

Die vezels vormen een krachtige beschermingskooi, die de nagelplaat beschermt tegen broosheid en splijten. Vitamine Е en calcium die zijn opgenomen in de samenstelling van E.MiLac-vezelbasis zorgen voor een herstellend en versterkend effect, waardoor de natuurlijke groei van gezonde nagels opnieuw wordt bevorderd.

De E.MiLac Fiber Gel is flexibeler dan de E.MiLac camouflage Base Gel.

E.MiLac Fiber Base Gel en ‘Gel in a Bottle’

Wat is ‘Gel in a Bottle’?

De E.MiLac Fiber Gels zijn vollere gellak basegels die je als een builder gel aan kan brengen. Je geeft hiermee een verstevigende maar wel flexibele laag op de nagel. Met de E.MiLac Fiber Gel bouw je een mooie, egale nagel op. Je kan de E.MiLac Fiber Gel ook gebruiken onder de gellak als extra verstevigend laagje.

Makkelijk om mee te werken

E.MiLac Fiber Base Gel heeft een medium viscositeit en is niet te vloeibaar. Ook laat de gel niet los en vervaagt niet, barst niet en krimpt niet. Deze Base Gel kan steeds van sessie tot sessie worden gedragen. Ook wordt hij niet dik en verandert in de loop van de tijd niet in een gelei.

Werkwijze aanbrengen E.MiLac Fiber Gel

Voordat u de E.MiLac Fiber Gel gebruikt wordt het aanbevolen om E.MiLac Base Gel te gebruiken.

 1. Reinig als eerst de nagelplaat met de Eurocleanser LUX.
 2. Bereid vervolgens de nagelplaat voor met een buffer.
 3. Breng hierna de Nail Prep Aid aan op de nagelplaat en vervolgens de Ultrabond. Laat het aan de lucht drogen.
 4. Breng daarna E.MiLac Base Gel aan. Hard uit gedurende 1 minuut in de LED / CCFL-lamp of 2 minuten in de UV-lamp.
 5. Breng een dunne laag E.MiLac Fiber Gel aan op het gehele nageloppervlak, NIET UITHARDEN. Leg een druppel het midden van de nagel, bouw hiermee een curve en laat deze zichzelf nivelleren. Even 10 seconden aanharden. Wanneer de laatste nagel van de hand is aangehard, hard je alle nagels 2 minuten uit.
 6. Verwijder ten slotte eventueel het plaklaagje met de Eurocleanser LUX.

Wanneer er een kleurtje gellak aangebracht moet worden, wordt dit na het uitharden van de E.MiLac Fiber Gel gedaan. Dit is alleen mogelijk als de curve strak is aangebracht en het oppervlak glad en gelijkmatig is. Is dit niet het geval kan de E.MiLac Fiber Gel afgenomen worden met de cleanser, wordt de gel licht gepolijst en kan de kleur gellak aangebracht worden.

Eigenschappen E.MiLac Fiber Gel

 • Synthetische vezels in de basisgel dienen als versterkingselement.
 • Krachtige beschermingslaag, het is tegelijkertijd hard en toch flexibel, beschermt de nagelplaat tegen breekbaarheid en loslating.
 • Perfect geschikt voor het versterken, repareren, reconstrueren en verlengen van een korte vrije rand.
 • Vitamine Е en calcium die zijn opgenomen in de samenstelling van E.MiLac-vezelbasis zorgen voor een versterkend effect, waardoor de natuurlijke groei van gezonde nagels opnieuw wordt bevorderd.
 • Ideale basis laag voor verzwakte, kwetsbare en dunne nagels.
 • Hoge hechtkracht.
 • Top 4 tinten: Clear, Milk, Natural Pink en Diamond en een tint met een zilveren glans.
 • Geschikt voor alle nagellampen: LED, LED / CCFL, CCFL, UV.
 • 7 Free & dierproefvrij.
 • Inhoud: 15 ml.

Ingrediënten:

Di-HEMA trimethylhexyldicarbamaat, HEMA, isobornylmethacrylaat, celluloseacetaatbutyraat, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, hydroxycyclohexylfenylketon, glycol HEMA-methacrylaat, siliciumdioxide, acetaatbutyraat, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, hydroxycyclohexylfenylketon, glycol HEMA-methacrylaat, siliciumdioxide, nylaluminiumboorfosfaat, calciumfosfaat-66, PEG-aluminiumboor-9-dimethacryl , Tocoferol, Calciumpantothenaat, Hydrochinon, p-hydroxyanisol, (+/- kan CI 77891, CI 77491 bevatten )

Opleiding Nagelstyliste