Perfectietraining

PerfectietrainingStap voor stap worden de puntjes op de i gezet.De begeleiding kan net zo lang duren totdat u, naar ons beider oordeel, het vak voldoende beheerst om als professioneel nagelstyliste succes te hebben. Alleen zo kunt u een vast en tevreden klantenbestand opbouwen.

Iedere cursist die de module Opleiding Nagelstyling Basis, Overlay & Sjablonen, IBD Control Gel of de FiX Gel Powder system heeft gevolgd bij Nail Line Cosmetics heeft het recht om een aantal keer 1x per maand gratis een Perfectietraining te volgen. Deze lessen moeten binnen een jaar gevolgd worden, anders komen ze te vervallen. Daarna betaalt de cursist voor iedere training een lichte vergoeding van €25.00. Dit traject gaat door totdat u zelfstandig als professioneel nagelstyliste kunt werken.

De perfectietrainingen zijn bedoeld om u te blijven begeleiden en uw vorderingen in  de gaten te houden. Op een perfectietraining kunt u de technieken perfectioneren. Daardoor gaat u steeds sneller werken en een betere kwaliteit leveren. Met uw docente gaat u de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Ook wordt ervoor gezorgd dat u uiteindelijk met alle soorten gels/producten kunt werken. Uiteraard is het ons streven dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen qua producten en technieken.

De begeleiding van Nail Line Cosmetics gaat overigens verder dan het toezien op uw technieken, kennis en behendigheid. Ook voor het zoeken van een werkplek, het opzetten van een klantenbestand en het starten van een nagelstudio helpt Nail Line Cosmetics u graag!


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Opleiding Nagelstyliste