BO. Nail systems

BO NAIL SYSTEMS

BO NAIL SYSTEMS een nieuw nagelmerk dat innovatief, betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen. Een merk dat op 1 september officieel gelanceerd is en wij nu dus ook gaan verkopen.

Over BO NAIL SYSTEMS

De visie van het nieuwe merk is het creëren van een merk dat innovatief, betaalbaar en toegankelijk is iedereen. Het is een collectie producten die geïnspireerd is op de sereniteit die tegenwoordig veel te vaak wordt vergeten. Het doel van BO NAIL is om de identiteit te versterken en je individualiteit uit te drukken door middel van je nagels.

Van natuurlijke nude tot dramatisch zwart, ze hebben een kleurenpallet voor elke stemming. Je kan de natuurlijke nageltjes verwennen met een voedende behandeling, maar ook de nagels mooi maken met een extreme lengte. Ze hebben een productsysteem dat aansluit op jouw nagels en wensen. Ook wordt in oktober BO.LASH gelanceerd.

Ze willen eenvoud uitstralen. Ze werken met zwart wit en een beetje zilver. Ook gebruiken ze in de website en collectiedozen verschillende neutrale, nude en ECO kleuren. Dit zorgt voor de “Total Relaxing Experience”. Net zoals je naar de salon gaat, eventjes het moment voor jezelf pakken. Verwen momentje voor een vrouw. De kleur van het product springt naar voren met de simpele, eenvoudige verpakking.

BO NAIL is voornamelijk gericht op de salons en nagelstylistes, maar door COVID-19 is het ook belangrijk om zich ook op de consument te richten. Dit doordat de salons door het virus natuurlijk een tijd dicht zijn geweest, waardoor vele mensen zelf begonnen met nagels zetten enzovoorts.

Wat komt er bij een nieuw merk kijken?

Eerst goed luisteren naar de klant. Wat willen zij, wat ontbreekt er. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling wat stil gestaan. Ze hebben dus een volledig nieuw merk olp de markt gezet. Een merk dat alles in een heeft. Voor de merken die verdwijnen, komt er wat voor terug.

Waar komt BO vandaan?

BO = is in het frans mooi. Je schrijft het niet hetzelfde, maar het komt wel van het Franse beau. Het spreekt makkelijk uit. Systems komt doordat ze als beautybedrijf breder willen gaan. Hiermee wordt bedoeld dat ze in de toekomst uit willen breiden naar meerdere systemen, waaronder bijvoorbeeld lifestyle.

Voordelen van BO NAIL

Ze verkopen alles binnen 1 systeem. Ze hebben verschillende systemen ontwikkeld zodat er voor iedereen genoeg keuze is.

De eerste opdracht was om een volledige lijn neer te zetten. Ze hebben verder ook collectie kits toegevoegd. De salon hoeft dus geen keuzes te maken, want alle collecties die ze hebben die zitten bij elkaar in een kit. Zo kunnen de stylistes ze dus proberen en later eventueel de 15 ml flesjes bestellen.      

Klik hier om BO Nail te bestellen.