Weg met Acne met Celluma LED Lichttherapie

Weg met Acne met Celluma LED Lichttherapie. ๐Ÿ’ฅ

Het blauwe licht van de Celluma doodt acne- veroorzaakte bacterien, wist bestaande puistjes en herstelt het gezonde uiterlijk van de huid.

Waarom krijgen volwassenen acne?

Hoewel wordt gedacht dat acne meestal alleen tieners en mensen in hun vroege jaren ’20 treft, komt het eigenlijk ook heel vaak voor bij volwassenen. Sommige mensen ervaren het in hun jaren ’30, ’40 en ’50. Zelfs als ze als tiener nooit last van acne hebben gehad, is ‘volwassen acne’ iets, meestal veroorzaakt door zwangerschap, menopauze en andere hormonale onevenwichtigheden. Wat erger is, vrouwen zijn veel meer getroffen door volwassen acne dan mannen. Zo oneerlijk, toch?

Er is geen eenduidig antwoord over wat acne bij volwassenen veroorzaakt, maar er wordt aangenomen dat verschillende factoren, zoals hormonen, genetica, voeding, stress, make-up, slechte huidverzorging en andere onderliggende medische problemen, acne bij volwassenen kunnen veroorzaken, gewoon om maar een paar te noemen.

Het goede nieuws is dat er behandelingen beschikbaar zijn.

Wat zijn veel voorkomende acne-behandelingen?

Als je last hebt van acne, is het meer dan waarschijnlijk dat je je eerlijke aantal behandelingen hebt geprobeerd. Van vrij verkrijgbare reinigingsmiddelen, crรจmes, maskers en serums tot nog extremere maatregelen zoals voorgeschreven antibiotica en zelfs Roaccutane. De opties gaan door.

Dermatologen bevelen aan dat mensen met acne ervoor moeten zorgen dat hun gezicht twee keer per dag wordt gewassen met een zacht, maar effectief reinigingsmiddel. Je gezicht aanraken, over-exfoliรซren en zware comedogene crรจmes gebruiken zijn ook ernstige no-no’s.

Maar verder dan dat? Er is geen eenduidige aanpak voor het aanpakken. En iets dat voor รฉรฉn persoon werkt, hoeft niet te werken voor een ander. Sommige mensen hebben een meer gespecialiseerde ‘cocktail’ tegen acne nodig om uiteindelijk de puistjes definitief te elimineren. Het probleem is dat het maanden โ€“ of jaren kan duren om erachter te komen welke behandeling of combinatie van behandelingen acne bij volwassenen uiteindelijk zal verbannen en voorkomen dat het terugkomt.

Bovendien, op conventionele chemische basis acnebehandelingen kunnen de huid vaak uitdrogen en zelfs nog meer irritatie veroorzaken, acne-uitbraken en hun bijwerkingen verergeren.

Denk maar aan hoeveel tijd je verspilt met wachten tot je puistjes verdwijnen totdat je je zelfverzekerd voelt en klaar bent om de wereld aan te gaan. Niemand zou zich ooit zo moeten voelen.

Hoe kan blauwlichttherapie sneller van acne afkomen?

๐–๐ž๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐€๐œ๐ง๐ž ๐ฆ๐ž๐ญ ๐‚๐ž๐ฅ๐ฅ๐ฎ๐ฆ๐š ๐‹๐„๐ƒ ๐‹๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐ข๐ž. Als je last hebt van acne, heb je waarschijnlijk gehoord van lichttherapie als een mogelijke oplossing voor je puistjes. LED-blauwlichttherapie is de nieuwe golf van huidverzorging voor mensen die andere acnebehandelingen hebben geprobeerd, maar nog steeds niet de resultaten zien die ze willen. Lichttherapie was vroeger alleen beschikbaar in de praktijk van een dermatoloog of schoonheidsspecialiste. Met de komst van betaalbaar, effectief, thuis lichttherapie-ontwerp, wordt blauw licht een huishoudelijke behandeling die niet-toxisch, niet-invasief is en echt, heel effectief.

LED-lichttherapie werkt door acne-veroorzakende bacteriรซn aan de bron te doden, diep onder het huidoppervlak. Terwijl mensen in het hele land op zoek zijn naar meer natuurlijke, chemicaliรซnvrije alternatieven voor traditionele medische oplossingen, past lichttherapie perfect. Blauwe LED-lichttherapie zendt specifieke, klinisch bewezen golflengten van licht uit om een โ€‹โ€‹volledig natuurlijk effect in menselijk weefsel te veroorzaken. Acne veroorzakende bacteriรซn worden gedood, ontstekingen worden verminderd en de huidtint, textuur en helderheid van binnenuit wordt verbeterd.

Niet alle lichttherapie is echter hetzelfde.

Bekijk hier alle informatie.

Tagged , , , ,