Upvoted Gelpolish Peel It Up Base

Upvoted Gelpolish Peel It Up Base is een Base Coat die aan de lucht droogt en is perfect voor gevoelige nagels! 💕

Upvoted Gelpolish Peel It Up Base

Upvoted Gelpolish Peel It Up Base is een Base Coat die aan de lucht droogt.
De basislak kan gemakkelijk worden ‘afgepeld’ zonder de natuurlijke nagelplaat te beschadigen. Perfect voor gevoelige nagels!

Upvoted Peel It Up Base kan worden gebruiken met ons Upvoted Gelpolish Systeem en met iedere nagellak.

Kenmerken Upvoted Gelpolish Peel It Up Base:

  • perfecte ‘afpelbare’ base coat
  • ideaal voor natuurlijke / gevoelige nagels
  • kan met ons Upvoted Gelpolish systeem worden gebruikt
  • geen schade aan de natuurlijke nagelplaat
  • gemakkelijk af te pellen en af te weken
  • droogt aan de lucht

Inhoud: 15 ml.

Voorbereiding Upvoted Gelpolish

Bereid nagels voor zoals je een nagel voorbereid voor een gellak behandeling. Breng de Upvoted Peel it Up Base aan en laat drogen voor 30 seconden.

Upvoted Base Gel

Houd het kwastje horizontaal op de nagel en breng een dunne laag Upvoted Base Gel aan over de gehele nagel van de nagelriem tot de vrije rand. Zorg ervoor dat u de gel goed ‘inpoetst’ voor een optimale hechting. Hard de Upvoted Base Gel uit, 2 min. in UV of 30 sec. in LED/UV licht.
Optioneel: matteer de Upvoted Base Gel met een schone gelpenseel om een soepelere kleurtoepassing te krijgen.

Upvoted Gel Polish

Wrijf de fles tussen de handpalmen (op zijn kop) om ervoor te zorgen dat de kleur grondig is gemengd. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag kleur aan op een nagel (indien correct aangebracht, zal deze laag enigszins semi-transparant zijn). Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehardt.

Breng Upvoted Soak Off Gelpolish aan op het midden van de nagel, van de nagelriem tot de punt en zorg ervoor dat de Gelpolish van de nagelriem blijft. Als de Gelpolish de nagelriem heeft aangeraakt, verwijdert u deze voordat u de nagel uithardt. Zorg ervoor dat de nagel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen.

Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehardt.

Breng een tweede dunne laag Gelpolish aan met hetzelfde proces.

Upvoted Top Gel

Wrijf de fles tussen de handpalmen om ervoor te zorgen dat deze grondig is gemengd. Veeg de borstel af op de flessenhals om overtollig product te verwijderen. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag Upvoted Top Gel aan op elke nagel. Zorg ervoor dat de Upvoted Top Gel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen. Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’.

Verwijdering Gelpolish met de Upvoted Gelpolish Peel It Up Base

Maak gebruik van een cuticle pusher en maak de gellak los van de natuurlijke nagel, eventueel aan een hoekje. Verwijder langzaam het hele laagje gellak van de natuurlijke nagel.

Ga hier naar de webshop Upvoted Gelpolish

Tagged , , ,