Sweden Nails Top Coats


Geef je nageltjes de finishing touch met de top coats van Sweden Nails. Hiervan verkopen we verschillende varianten met elk een ander doel. Voor elk type nagel of zelfs persoon is een andere top coat goed. Wil je nu meer weten over Sweden Nails Top Coats. Lees dan zeker verder.

Sweden Nails Stop Biting Top Coats

Sweden Nails Stop Biting is speciaal ontwikkeld voor de nagelbijter die maar niet van de nagels af kan blijven. Sweden Nails Stop Biting heeft een bittere smaak die de nagelbijter zeker zal proeven en dit dan ook als waarschuwing moet zien. Het is aan te raden om met de Sweden Nails Stop Biting iedere dag een laagje lak te lakken zodat de smaak krachtig blijft.

Klik hier om de Stop Biting te shoppen!

Sweden Nails Nail Strengthener

Sweden Nails Nail Strengthener is een nagelverharder die de natuurlijke nagel meer kracht geeft. De Sweden Nails Nail Strengthener kan als basislak aangebracht worden, maar ook als kuurtje.

Klik hier om de Nail Strengthener te shoppen!

Waarom top coat gebruiken?

Een topcoat vind je net als de basecoat in het schap bij de nagellak producten.  Een topcoat gebruik je als laatste bij het nagels lakken. Het is een laagje van meestal transparante nagellak die je over een andere nagellak aanbrengt zodat de nagellak langer op de nagels blijft. Een topcoat is meestal transparant, maar kan ook shimmers of glitters bevatten, mat zijn of een doorschijnende kleur hebben. En naast dat de topcoat er voor zorgt dat de nagellak langer blijft zitten, heeft het ook nog een mooie glans. Je nagel ziet er mooier gelakt uit als je ook een topcoat gebruikt.

Klik hier voor informatie over de opleidingen.

Tagged , , , , , ,
Opleiding Nagelstyliste