IBD Control gel

IBD introduceert de nieuwste innovatie in gelnagelverbetering: IBD Control Gel. Een nieuwe pro-hybride gel die de complexiteit van harde gel en acryl overwint in een eenvoudige, voorgemengd product in een tube. Het zijn alle voordelen van Gel en Acryl in 1.

Klik hier om de IBD Control Gel te shoppen op onze webshop.

De Control Gel is perfect voor overlays en uitbreidingen, met een snellere en ongecompliceerde toepassing. De unieke formule blijft op zijn plaats, beweegt wanneer je hem bewerkt en heeft kleine zelf-nivellerende eigenschappen die een moeiteloze toepassing mogelijk maken. Het is lichter dan acryl en harde gels, zonder in te boeten aan sterkte en stabiliteit, maar zonder de geur van monomeren of overtollig stof.

Voordelen IBD Control Gel

  • Control Gel is een voorgemenge formule, geleverd in een tube. Hierdoor komen er geen geuren vrij en is het product eenvoudig aan te brengen.
  • Super sterke applicatie.
  • Control Gel is makkelijk te verwerken door de lichte self levelling eigenschappen.
  • Alle voordelen van gel en acryl in één.
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren voor de perfecte overlay en extension.

Hoe het werkt

Onze nieuwe voorgemengde formule wordt geleverd in een gemakkelijk te doseren tube. Eenvoudig knijpen en snijden met de ibd-spatel.

Breng een kleine hoeveelheid van de Control Gel op de nagelplaat, klop en vorm de Control Gel op de nagel.

Control Gel beweegt en hardt uit op commando, zodat u kunt vormen en verfijnen tot de nagels klaar zijn. Zodra je de gewenste modellage hebt bereikt, hard je uit onder LED/UV gedurende 60 sec. of UV in 2 min. Werk de nagel af met de IBD Intense Seal.

Opleiding Nagelstyliste