over ons

Over ons


Over NLC opleidingen

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.


Team Members


Gaby

EIGENARESSE

Mijn passie en droom was nagels en een eigen kwaliteitslabel producten neer te zetten.

Betrouwbare producten waar nagelstylistes een professionele salon mee kunnen gaan starten.

Deze droom heb ik met succes neer kunnen zetten en nog steeds wordt er binnen Nail Line Cosmetics gewerkt aan productontwikkeling en verbetering.

Ik kan echt zeggen, een geweldige job met top producten en superfijne klanten. Lucky me.


Claartje

HOOFD MAGAZIJN

Claartje werkt al meer dan 18 jaar in de nagelbranche bij Nail Line Cosmetics en is verantwoordelijk voor de hele logistiek en het magazijn.

Claartje stuurt het team aan in het magazijn en zorgt ervoor dat alle pakketten zorgvuldig worden verwerkt en netjes aankomen bij de klanten.

Claartje is net een lopende computer binnen het hele team. Zij kent alle kleuren Color Gel uit haar hoofd en zelfs de postcodes van de klanten…


Tiffany

MEDEWERKSTER MAGAZIJN/SHOWROOM

Tiffany heeft als nagelstyliste al meer dan 20 jaar ervaring en wilde een nieuwe uitdaging naast haar werk als nagelstyliste.

Door haar jarenlange ervaring met de producten van Nail Line Cosmetics kan zij de klanten optimaal adviseren en is zij ook betrokken bij de productontwikkeling.


Melis

VESTIGINGSMANAGER ASSISTENTE

Melis is bij Nail Line Cosmetics werkzaam als vestigingsmanager assistente.

Zij ondersteunt het managementteam en bereid projecten voor.

Daarnaast is online marketing een belangrijk onderdeel van haar werkzaamheden.


Kirsty

MANAGEMENT ASSISTENT

Kirsty is werkzaam als Management assistente bij Nail Line Cosmetics.

Kirsty is ook geheel verantwoordelijk voor de webshop en niet te vergeten social media. Zij zorgt dat iedereen op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste trends en/of producten via social media.


Binkie

Binkie

BEDRIJFSBEVEILIGSTER

Ze is geheel verantwoordelijk voor de beveiliging. Met haar instinct houdt ze ongewenste mensen buiten de deur.