over ons

Over ons


Over NLC opleidingen

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.


Team Members


Gaby

EIGENARESSE

Mijn passie en droom was nagels en een eigen kwaliteitslabel producten neer te zetten. Betrouwbare producten waar nagelstylistes een professionele salon mee kunnen gaan starten. Deze droom heb ik met succes neer kunnen zetten en nog steeds wordt er binnen Nail Line Cosmetics gewerkt aan productontwikkeling en verbetering.


Claartje

HOOFD MAGAZIJN

Claartje werkt al meer dan 15 jaar in de nagelbranche als verantwoordelijke voor het magazijn vol nagelproducten.
Zij zorgt samen met haar collega ervoor dat de pakketjes worden ingepakt en naar u verstuurd worden.


Marjon

SECRETARESSE

Marjon werkt op kantoor en zij ondersteunt het hele team zodat de hele routing van de orders goed verloopt en de hele administratie en voorbereidingen daar omheen.


Sanae

VESTIGINGSMANAGER GROOTHANDEL ASSISTENTE

Sanae is geheel verantwoordelijk voor de webshop en niet te vergeten social media en het mailbestand. Zij zorgt dat iedereen op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste trends en/of producten via social media. Verder organiseert Sanae samen met Gaby de trainingen, evenementen en de beurs.


Imke

MANAGEMENT ASSISTENT

Imke kijkt als management assistent naar de mogelijkheden voor nailline.nl om meer bekendheid te krijgen. Ze assisteert Marjon en Sanae op kantoor en zij ondersteunt het hele team met administratie en voorbereidingen daar omheen.