Onze Missie

Onze Missie


Onze missie is gericht op het streven naar het leveren van producten en diensten te verlenen van hoogwaardige kwaliteit. En daarbij ook een goede samenwerking met onze klanten te realiseren.

Samenwerking

Ons doel is een goede samenwerking te realiseren met onze klanten. Wij zijn zeer klantgericht, luisteren naar de wensen van de klanten en handelen daar dan ook naar. Wij nemen de tijd voor een klant en gaan regelmatig rond de tafel zitten als de klant meer begeleiding en ondersteuning wenst. Samen willen wij met u werken om onze gezamenlijke doelen te realiseren.

Producten

Naast het leveren van producten van kwaliteit is ons streven er ook op gericht om producten te blijven ontwikkelen, te vernieuwen en op de hoogte te blijven van de trends. Uiteraard houden wij de klant op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes.

Opleiding

Ons streven is nagelstylistes op te leiden die na het afronden van de opleiding zelfstandig als professioneel nagelstyliste aan de slag kunnen gaan. De SalonCosmetics opleidingen voor nagelstyling geeft u deze garantie. De begeleiding en ondersteuning is optimaal, er wordt in kleine groepjes gewerkt en er wordt altijd individueel een aangepaste begeleiding gegeven.

Service

Service is een groot woord. Wij zijn er dan ook op gericht een zo groot mogelijke service te bieden. Wij denken met u mee, ondersteunen u en begeleiden u waar nodig of waar mogelijk is. Heeft u problemen met een klant, zoekt u een werkruimte of baan, moet het pakket ergens anders geleverd worden, heeft u een technisch nagelprobleem, heeft u extra scholing nodig? Wij zullen u altijd ondersteunen en antwoord geven op uw vragen.

Kortom: met SalonCosmetics bent u in goede handen!

Opleiding Nagelstyliste