Onze Merken

Onze merken


NLC – Nail Line Cosmetics

Door de jarenlange ervaring in nagelstyling hebben wij een eigen label producten ontwikkeld: NLC genaamd. Een complete lijn producten voor de professionele nagelstyliste. De productlijn van NLC staat altijd garant voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zullen altijd trends en ontwikkelingen op de voet volgen en op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom zal het assortiment producten altijd in ontwikkeling zijn en zullen er regelmatig nieuwe producten gepresenteerd worden met de daarbij horende technieken.

NLC is de productlijn van Nail Line Cosmetics die gespecialiserd is in gelnagel producten. Een zeer uitgebreid assortiment voor de professionele nagelstyliste. Builder Gels, self-levelling Gels, Extension Gels, Color Gels, Shimmer Gels, Glitz Gels, Pearl Gels en zelfs een collectie 3D Color Gels.


Caption

Caption is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van de gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.


Sweden Nails

Wij, als Nail Line Cosmetics, zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs belangrijke speerpunten en dat vinden we terug in Sweden Nails. Het zijn producten van zeer goede kwaliteit, ze zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief.

Sweden Nails Gelpolish is een gellak systeem en geeft de natuurlijke nagel kleur voor enkele weken. Dit systeem is geschikt voor de nagelsalon, kapsalon, schoonheidssalon en pedicuresalon. Nail Line Cosmetics is exclusief verdelen van Sweden Nails in Nederland en België.


Curasano

Meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling door trouwe medewerkers gingen vooraf totdat we in 2008 besloten om naar buiten te treden en Curasano op te richten.

Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren.

Met onze reeks van natuurlijke producten willen we het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier.

Een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Curasano wil op het gebied van gezondheid en natuurlijke huidverzorging een leidende rol spelen in de Europese markt.


IBD

IBD is al meer dan vier decennia, ook wel bekend als International Beauty Design, toonaangevend in de nagelverzorgingsindustrie. IBD domineert de markt met technologie van wereldklasse en ongeëvenaarde innovatie. Als vertrouwde go-to voor top nagelprofessionals wereldwijd, heeft IBD iconische formules ontwikkeld. Topproducten die onmisbaar zijn geworden onder de beste nagelstylisten in de industrie.

IBD ontwikkelt en introduceert producten van topkwaliteit. IBD onderzoekt voortdurend nieuwe technologie om het voortouw te nemen in onze steeds groeiende salonindustrie. IBD is toegewijd om professionele nageltechnieken nieuwe en praktische manieren te bieden om de klantentevredenheid en een winstgevende onderneming te bevorderen.


E.MI

Het merk E.Mi, opgericht door de zussen Ekaterina & Vera Miroshnichenko, heeft een gevestigde naam in Europa met meer dan 35.000 salons en 28 Europese importeurs. Het merk laat zich inspireren door fashion trends die rechtstreeks van de catwalk komen. Daarnaast doet E.Mi haar eigen productie waardoor de controle op kwaliteit hoog blijft. Met publicaties in onder andere ELLE, Cosmopolitan & Glamour is E.Mi een hit onder de consument en wordt het merk zelfs gekozen door sterren zoals Rihanna en Doutzen en straalt E.Mi regelmatig op de catwalk van Fashion Week in onder andere Parijs, Moscow, London & Seoul.

De voordelen van E.Mi zijn:

  • 7-free
  • animal cruelty free
  • eco friendly
  • maar liefst 4 seizoenscollecties per jaar!

Young Nails

De laatste technologie op het gebied van UV-Gels. Young Nails Gels zijn geurloos, bevatten geen schadelijke stoffen en geven geen branderig gevoel in of voor de UV-lamp. Perfect voor uw (zeer) allergische klanten. Met Young Nails Gel maakt u prachtige, sterke en duurzame nagels.

Het product hecht zich perfect aan de natuurlijke nagel, luchtrandjes zijn verleden tijd. Gebruik Young Nails Gel Systeem voor de versteviging van de natuurlijke nagel en voor mooie stevige nagelverlengingen.

Elk product in het Young Nails Gelsysteem is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Young Nails geef u de meest schitterende, duurzame nagels die de nagelstyliste en haar klanten zich kunnen wensen.SpaRituals

Alle producten van Spa Rituals zijn op een manier geproduceerd die het milieu zo min mogelijk belast. ‘Vegan’ is het sleutelwoord. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, medicijnen en cosmetica verkregen via het gebruik van dierlijke producten. SpaRituals is wat dit betreft zijn tijd ver vooruit.

Een luxe cosmeticalijn met kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke ingrediënten. Bovendien verhogen de natuurlijke grondstoffen de effectiviteit van de producten. Alles wordt geproduceerd met organisch materiaal, met behulp van leveranciers die hetzelfde productieproces hanteren en een bijzonder hoge standaard hebben.


Opleiding Nagelstyliste