Betalen

Betalen


U kunt betalen door middel van:

  1. IDEAL
  2. Directe bankoverschrijving
  3. Klarna ‘achteraf betalen’
  4. Bancontact
IDeal

Met iDeal kunt u veilig, gemakkelijk en snel uw bestelling bij NLC Opleidingen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw bank (die beveiligd wordt door uw eigen bank).
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is geschikt voor ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank en Fortis, Knab & alle overige banken.
U kunt met iDeal betalen door tijdens het bestelproces te kiezen voor de iDeal betaalwijze. Tijdens het bestelproces krijgt u de betaalpagina van uw bank te zien waar u online kunt betalen. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Directe bankoverschrijving

Als u heeft betaald via een bankoverschrijving zal uw bestelling direct worden verzonden zodra uw betaling is bijgeschreven op onze rekening.

Klarna ‘achteraf betalen’

Met Klarna ‘Betaal later’ betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze heeft ontvangen en besloten hebt deze te houden.
U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand hebt en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van uw aankoop vindt u terug op de rekening die u van Klarna ontvangt. Natuurlijk kunt u de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Bancontact

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.

Opleiding Nagelstyliste