Sweden Nails Nagelverharder

Sweden Nails Nagelverharder

De Sweden Nails nagelverharder geeft de natuurlijke nagel meer kracht. De nagelverharder kan aangebracht worden als mooie doorzichtige basislak maar ook als een kuur.

Breng bij een kuurtje de Sweden Nails nagelverharder 4 dagen lang achter elkaar een laagje aan over elkaar. Verwijder na 4 dagen alle lak en begin opnieuw met de kuur totdat de nagel hard genoeg is.

De vraag naar zachte ingrediënten en veganistische producten neemt toe bij de consumenten. Omdat deze vraag toeneemt richt Sweden Nails zich op de beste ingrediënten die zacht zijn voor de natuurlijke nagels.

Nagellak 8 free: “De next generation nagellak”

Sweden Nails nagellak is vrij van

  • Formaldehyde
  • Formaldehyde hars
  • Tolueen
  • Dibutylftalaat
  • Kamfer
  • Parabenen
  • Triphenyl Fosfaat
  • Sulfaten

Voor een persoon die zeer allergisch is en gevoelig is voor chemicaliën is Sweden Nails het juiste merk. Ook is Sweden Nails dierproefvrij en 100% veganistisch, dus geschikt voor veganisten.

Let op: Gebruik de Sweden Nails Cuticle Oil voor het verzorgen van de nagels en nagelriemen. Bij veelvoudig gebruik van een nagelverharder en remover kan de natuurlijke nagel “droog” of te.

Nail Line Cosmetics & Sweden Nails

Nail Line Cosmetics importeert Sweden Nails en is exclusieve distributeur voor Nederland en België. Daarnaast stelt Nail Line Cosmetics dealers aan in Nederland en België waar professionals terecht kunnen voor de inkoop en opleiding.

Waarom heeft Nail Line Cosmetics gekozen voor Sweden Nails?

Wij zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs staat bij ons voorop en dat vinden we terug bij Sweden Nails. De producten van Sweden Nails zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief.

Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent!

Klik hier om de nagelverharder te shoppen

Sweden Nails nagelverharder inhoud: 11 ml.

Tagged , , , ,
Opleiding Nagelstyliste