Upvoted SoakOff Builder Gel

Nail Perfect – Upvoted SoakOff Builder Gel 💅

De Builder Gel die volledig afweekbaar is!

Upvoted SoakOff Builder Gel

Upvoted SoakOff Builder Gel is een must have onder de SOAK OFF nagels! Deze Builder Gel is eenvoudig aan te brengen in slechts 2 dunne lagen. Creëert een sterke nagel. Je kunt zelfs bouwen met tips of nailforms. Weekt in 5 – 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de laag.

Bekijk hier het product.

Kenmerken & Voordelen Upvoted Soak Off Builder Gel

  • Soakable Builder Gel
  • Kristalhelder
  • Optimale hechting
  • Base & Builder in 1
  • Self leveling
  • Zacht uithardend
  • Gemiddelde viscositeit
  • Geen vergeling / UV-blokkers
  • UV / LED uithardbaar: UV: 90 sec – LED: 30 sec

Gebruiksaanwijzing Upvoted Soak Off Builder Gel

1: Bereid de nagel voor als een gelpolish behandeling
2: Gebruik een gelborstel om een dunne laag Upvoted Soak Off Builder Gel aan te brengen
3: Cure gedurende 30 sec LED
4: Breng een tweede laag aan om de nagel te bouwen
5: Cure gedurende 30 sec LED
6: Reinig met de NailPerfect UV Cleanser
7: Vijl de nagel en, als je een kleur verkiest, eindig met een van de Upvoted Gelpolish kleuren van je keuze.
8: Werk de nagel af met de Upvoted High Shine Top

Tip:
Voor een sterkere hechting kan de nagel voorbereid worden als een gelnagel. Het is nog steeds mogelijk het product af te weken, maar dat zal minder snel gaan.

Uithardingstijd: UV: 90 sec – LED: 30 sec

Inhoud: 14 gr.

Voorbereiding Upvoted Gelpolish

Bereid nagels voor zoals gewoonlijk en breng Nail Perfect Blue Scrub aan op de natuurlijke nagelplaat. Laat volledig drogen voordat de Upvoted Base Gel wordt aangebracht.

Upvoted Base Gel

Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag Upvoted Base Gel aan over de gehele nagel van de nagelriem tot de vrije rand. Zorg ervoor dat u de gel goed ‘inpoetst’ voor een optimale hechting. Hard de Upvoted Base Gel uit, 2 min. in UV of 30 sec. in LED/UV licht.
Optioneel: matteer de Upvoted Base Gel met een schone gelpenseel om een soepelere kleurtoepassing te krijgen.

Upvoted Gel Polish

Wrijf de fles tussen de handpalmen (op zijn kop) om ervoor te zorgen dat de kleur grondig is gemengd. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag kleur aan op een nagel (indien correct aangebracht, zal deze laag enigszins semi-transparant zijn). Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehardt.

Breng Upvoted Soak Off Gelpolish aan op het midden van de nagel, van de nagelriem tot de punt en zorg ervoor dat de Gelpolish van de nagelriem blijft. Als de Gelpolish de nagelriem heeft aangeraakt, verwijdert u deze voordat u de nagel uithardt. Zorg ervoor dat de nagel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen.

Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehardt.

Breng een tweede dunne laag Gelpolish aan met hetzelfde proces.

Upvoted Top Gel

Wrijf de fles tussen de handpalmen om ervoor te zorgen dat deze grondig is gemengd. Veeg de borstel af op de flessenhals om overtollig product te verwijderen. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag Upvoted Top Gel aan op elke nagel. Zorg ervoor dat de Upvoted Top Gel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen. Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’.

Reinigen

Voordat de Top Gel wordt verwijderd, laat u de uitgeharde gel eerst 1 minuut ‘afkoelen’ voor een optimale glans. Verzadig een pad met Nail Perfect UV Cleanser. Veeg met lichte druk de plaklaag weg.

VOORZICHTIG: Veeg de nagel niet opnieuw met een gebruikt deel van de nagelvegen, omdat deze de ‘filmlaag’ opnieuw zal verdelen en de topgel dof zal maken. Gebruik voor elke vinger een schone verzadigde pad.

Verwijdering Upvoted Gelpolish

Laat de cliënt zijn handen wassen met vloeibare zeep en warm water. Handdoek droog. Verwijder de verzegeling van de Top Gel op elke nagel met een grove 180 grit of 100 grit vijl.

Verzadig een Foil Wrap voor gel met Nail Perfect Soak Off Gel Remover en zet de folie stevig om de vinger vast. Laat de Nail Perfect Magic Foil Wrap tien minuten op de vinger liggen. Trek de Nail Perfect Magic Foil Wrap en het product met een draaiende beweging van de vingernagel. Verwijder indien nodig voorzichtig alle overtollige gellak met behulp van een Cuticle Pusher. Pas op dat u de oppervlaktelagen van de natuurlijke nagelplaat niet wegschraapt. Ga hier naar de webshop Upvoted Gelpolish

Tagged , , ,