IBD Just Gel GellakDe IBD Just Gel Gellak is een 100% gelformule. Deze pure gel formule draagt als een klassieke gel en brengt aan als een nagellak. Geniet van een rijkere kleur die snel uithardt onder LED of UV licht. De IBD Just Gel That’s Amore beschermt de natuurlijk nagels met een sterkere en langere draagbaarheid als resultaat.

Al meer dan vier decennia is IBD, ook bekend als International Beauty Design, een leider in de nagelverzorgingsindustrie en domineert de markt met technologie van wereldklasse en ongeëvenaarde innovatie. Als vertrouwd adres voor top nagelprofessionals over de hele wereld, heeft ibd iconische formules ontwikkeld, zoals ons Hard Gel-segment, dat een bestseller en must-have is geworden onder de beste nagelstylisten in de branche.

Met een productcatalogus van acryl tot gel, zijn we trots op het revolutioneren van de nagel-spa-ervaring door de beste gellak, professionele lak, harde gels en opbouwgels in de professionele nagelindustrie aan te bieden.

Kenmerken IBD Just Gel Gellak:

– 100% pure gel
– Geeft hoogglans kleur
– Lange draagbaarheid – minstens 2 tot 4 weken
– Brengt aan als nagellak voor een snelle applicatie
– Draagt als een gel en duurzaam als gel
– Brengt gemakkelijk aan op natuurlijke nagels, acryl en gel
– Hardt uit zowel onder LED als UV licht. 30 sec Led / 2 min. UV
– Beschermende formule die de natuurlijke nagels gezonder en sterker maakt
– Duurt slechts enkele minuten langer dan een basis manicure
– Weekt snel af in 10 minuten met een aceton of soak off gel remover, (elektrisch) vijlen niet nodig

Wat is gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gelpolish of soak off gel genoemd. Het is een systeem wat is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor min. 2 weken en die verwijderd wordt zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Er wordt niet gevijld en er wordt geen frees gebruikt. Wat gellak doet, is de eigenschappen van een nagellak met die van een gel combineren. Het wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehard als een gel onder UV of LED licht. Na uitharding is gellak dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look.

De gellak blijft wel 2 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid. Uiteraard zijn we hierin wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel, de sterkte van de nagel en hoe de cliënt met haar nagels omgaat. Hoe sneller de nagel groeit, hoe eerder een uitgroei ontstaat en dus moeten de nagels eerder bijgewerkt worden. Het ligt aan de sterkte van de natuurlijke nagel, hoe lang de gellak blijft zitten. Hoe voorzichtiger de cliënt met haar nagels omgaat, hoe beter de gellak blijft zitten. Allemaal heel logisch, laat u informeren bij uw nagelspecialist(e).

Tagged , , , ,