D’azur Tanning Lotion

D’azur Tanning Lotion

D’azur Tanning Lotion ideaal is voor het gebruik met of zonder een spraytan behandeling!
En gelijk een natuurlijke gloed.

Verkrijgbaar in twee kleuren:

 • ‘Dark’
 • ‘Gradual’

D’Azur Tanning Lotion

D’Azur Tanning Lotion is ideaal voor het gebruik met of zonder een spraytan behandeling, geeft de huid geleidelijk een natuurlijke gloed. De anti-cellulitis formule helpt voor een zachte en gladde huid.

D’Azur Tanning Lotion is voorzien van 8% Dihydoxyaceton (DHA), welke zorgt dat de lotion in combinatie met de eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid een mooie natuurlijke donker bruine kleur verzorgt. DHA is al gekeurd door Europese Commissie voor consumenten en is als onschadelijk voor de volksgezondheid verklaard.

De D’AZUR Self Tan producten zijn voorzien van een heerlijke Almond-Vanille geur, zodat in tegenstelling tot andere Self Tan producten er geen sprake is van een onprettige nageur.

Voorbereiding aanbrengen D’Azur Tanning Lotion

Voorafgaand aan het aanbrengen van een D’AZUR Self Tan product, is het van belang de huid goed te reinigen. Tevens is het van belang dat met een scrub (bijvoorbeeld de D’AZUR Polishing Body Scrub). Hierdoor zal je tan langer blijven zitten en egaler vervagen zonder vlekken.

1: Schud de flacon goed voor gebruik

2: Breng de Lotion aan op een zijde zachte Marvel Tanning Mitt.

3: Breng de Lotion met de tanning mitt gelijkmatig aan op het lichaam.

4: Laat de mousse 6 – 8 uur inwerken op de huid alvorens te douchen voor een langdurig resultaat.

De tan zal circa 5-7 dagen blijven zitten. De handen en het gelaat vervagen door het wassen het snelst. Het aanbrengen van de lotion kan herhaald worden zodra gewenst.

Wat is Spray Tanning?

Dihydroxyaceton (DHA) is een kleurloze suiker en het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing wordt gesprayd op de huid. De DHA oplossing verzorgt in combinatie met de eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van de behandeling is puur een kleur om zelf goed te zien dat je huid egaal is gedekt. In ongeveer 8 uur tijd zal de daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld en zal worden onthuld na het douchen.

Is het veilig?

De D’Azur producten zijn veilig. Een D’Azur sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10-14 dagen in de zon, maar zonder de schadelijke effecten van de zonnestralen. DHA is al meer dan 30 jaar goedgekeurd door de FDA voor gebruik in de beauty industrie. Er zijn geen nadelige gevolgen gemeld, anders dan kleine huidirritaties. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam. Als je eerder een allergische reactie hebt ervaren op zelfbruinende of andere beauty producten, test eerst het product op een klein gedeelte van de huid.

Hoe bruin word ik?

Je tan resultaten hangen mede af van hoe goed je natuurlijk bruin wordt in de zon. Hoe donkerder je kleurt in de zon, hoe donkerder je tan wordt met D’Azur. Veel mensen letten op de mate van hun tan, het is lichter in de winter maanden en donkerder in de zomermaanden. Een dubbele spraybehandeling (binnen 48 uur na de eerste behandeling) zal je helpen donkerder te worden met superieure resultaten.

Hoe lang blijft mijn D’Azur sunless tan zitten?

Je tan zal ongeveer 5 tot 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van je dagelijkse huidverzorging, je levensstijl en een juiste exfoliating voorafgaand aan je behandeling. Een sunless tan vervaagt net als bruin door de zon en je huid werpt dode cellen af. Je tan zal hierdoor verdwijnen, dus het is echt belangrijk om dagelijks te hydrateren met een lotion. Met behulp van de D’Azur Dark Tanning Lotion (DHA 8%) na dag 3 kun je je tan verlengen en bijbruinen.

Heb ik zonnebescherming nodig met een D’Azur tan?

Ja… wij raden je aan een zonnebrandcrème met SPF van 20 of meer te gebruiken.

Voorafgaand aan je Tan:

 • Regelmatig Exfolieren van de avond voor je tan met een goede scrub. Geef speciale aandacht aan de knieën, ellebogen en andere drogen gebieden.
 • Lak de nagels en teennagels, vooral als je acryl/gelnagels of gelpolish hebt.
 • Binnen 24 uur of 48 uur vóór gebruik van de D’Azur producten niet waxen, scheren of wenkbrauwen en wimpers verven.
 • Geen gebruik maken van deodorant, parfum of hydraterende cremes, deze producten kunnen fungeren als een barrière.
 • Bij gevoelige huid eerst de producten van D’Azur testen.
 • Contactlenzen verwijderen om besmetting te voorkomen.
 • Verwijder alle sieraden en andere accessoires.

Na Afloop van je Tan:

 • Vermijd overmatige lichaamsbeweging, transpireren of vocht tijdens de ontwikkelingstijd (duurt 6- 8 uur).
 • Lang badderen of zwemmen zal de tanning vervagen.
 • maak gebruik van een SPF voor bescherming tegen de zon.
 • Dagelijks hydrateren met de D’Azur Lotion Gradual om je bruine kleur te verbeteren en je tanning te verlengen.
 • Handen en gezicht kunnen sneller vervagen, advies is om bij te kleuren met de D’Azur Tanning Spray.
 • Exfolieer na 4-5 dagen met de een scrub om het vervagen van je tanning egaal te laten gebeuren.

Exclusiviteit verkoop D’Azur producten:

Het is mogelijk een exclusief gebied te krijgen voor een korte periode wanneer er gestart wordt met de verkoop van het hele assortiment D’Azur producten. De al bestaande verkooppunten in dat gebied kunnen blijven inkopen, maar vanaf de exclusief afgesproken periode zullen er geen nieuwe verkooppunten bijkomen.

Neem contact op om de voorwaarden te bespreken.

Bekijk hier de producten van D’azur

Tagged , ,