Celluma LED-therapie tegen Acne

Gebruik Celluma LED-therapie tegen Acne. LED-lichttherapie werkt door acne-veroorzakende bacteriën aan de bron te doden, diep onder het huidoppervlak.

Als je denkt aan je tienerjaren, kunnen ongemakkelijke kapsels, beugels en acne te binnen schieten.

Het is praktisch een overgangsritueel naar de puberteit en een gevreesde onvermijdelijkheid van ‘opgroeien’. Natuurlijk hebben we allemaal af en toe een whitehead, mee-eter of puistje ervaren, waardoor we ons beschaamd voelen en niet ons gebruikelijke zelfverzekerde zelf zijn. 

Acne is een aanhoudende medische huidaandoening die uw gezicht, borst, rug, schouders en armen kan beïnvloeden. En hoewel het niet noodzakelijkerwijs onze lichamelijke gezondheid beïnvloedt, kan het absoluut een mentale tol eisen. Acne kan ons lelijk en zelfbewust doen voelen, ons terug willen trekken in onze huizen en ons verbergen voor de wereld. En hoewel acne volkomen normaal is en u zich niet hoeft te schamen, kan het nog steeds onnodige stress veroorzaken in het dagelijks leven.

Wanneer een bijzonder extreme acne uitbreekt, kan het voelen alsof niets snel genoeg werkt om ons weer vrij te krijgen.

Vertrouw ons, we snappen het. En we zijn er om te helpen.

Hoe kan blauwlichttherapie sneller van acne afkomen?

Als je last hebt van acne, heb je waarschijnlijk gehoord van lichttherapie als een mogelijke oplossing voor je puistjes. LED-blauwlichttherapie is de nieuwe golf van huidverzorging voor mensen die andere acnebehandelingen hebben geprobeerd, maar nog steeds niet de resultaten zien die ze willen. Lichttherapie was vroeger alleen beschikbaar in de praktijk van een dermatoloog of schoonheidsspecialiste. Met de komst van betaalbaar, effectief, thuis lichttherapie-ontwerp, wordt blauw licht een huishoudelijke behandeling die niet-toxisch, niet-invasief is en echt, heel effectief.

LED-lichttherapie werkt door acne-veroorzakende bacteriën aan de bron te doden, diep onder het huidoppervlak. Terwijl mensen in het hele land op zoek zijn naar meer natuurlijke, chemicaliënvrije alternatieven voor traditionele medische oplossingen, past lichttherapie perfect. Blauwe LED-lichttherapie zendt specifieke, klinisch bewezen golflengten van licht uit om een ​​volledig natuurlijk effect in menselijk weefsel te veroorzaken. Acne veroorzakende bacteriën worden gedood, ontstekingen worden verminderd en de huidtint, textuur en helderheid van binnenuit wordt verbeterd.

Niet alle lichttherapie is echter hetzelfde.

Lees hier alle informatie over Celluma tegen Acne.

Tagged , , , ,