Caption Nagellak – Zomer Kleuren

Caption Nagellak – Zomer Kleuren – Time to get your feet summer ready 💗

Met deze leuke zomer Kleuren van Caption laat jij jou teennagels in de zomer. 😍

Caption Nagellak blijft ook nog eens lang zitten! ✨

Shop de leuke zomerse kleurtjes hier

Caption Nagellak – Zomer Kleuren

Om optimaal te kunnen genieten van de door Young Nails gepatenteerde high-tech LacQ3 formule is het belangrijk deze informatie eerst goed door te lezen. Alleen in dat geval zijn onderstaande garanties van toepassing en heeft u optimaal plezier van uw aankoop. Neem deze informatie dus door voordat uw eerste CAPTION nagellak flesje wordt geopend. Door ultra-snelle droogtijd is het beter geen enkel flesje onnodig open te laten staan!

Aanbrengen Caption nagellak

Stap 1. Start met Basecoat, werk hiermee alle 10 nagels geheel af (in verband met de droogtijd dus niet per hand of per nagel aanbrengen).

Stap 2. Ga verder met kleur van keuze en werk ook nu weer alle 10 nagels af. Bij enkele zeer lichte kleuren soms twee laagjes nodig.

Stap 3. Start direct na het aanbrengen van de kleurlaag of Top Effect met de Topcoat. Het is niet nodig om te wachten totdat de vorige coat helemaal droog is, want de Topcoat werkt als een sealer. De Topcoat (naar keuze glans of mat) verzegelt het geheel en droogt de applicatie zeer snel.

Stap 4. Het eindresultaat (3 lagen) is klaar en ‘touch dry’ binnen een minuut. WACHT echter 12-15 minuten om de LacQ3 formule volledig uit te laten werken. Het heeft na de uitwerktijd de look en hardheid van gel!

OPTIE: De uitwerktijd van de LacQ3 formule kan met enkele minuten worden versneld door gebruik van de Dry Drops (handig voor gebruik in de salon, maakt de – betaalde – professionele behandeling completer). Let op: in verband met de snelle droogtijd en ter voorkomen van het indikken van de nagellak: Sluit elk flesje eerst goed af voordat het flesje van de volgende coat wordt geopend.

CAPTION Garanties

1. Blijvend mooie verzorgde nagels met ‘gellook’, zonder afbladderen.

2. Houdt tot wel 9 dagen, afhankelijk van lifestyle en conditie van de natuurlijke nagels. Betrouwbare ‘vuistregel’ is: resultaat blijft 2 tot 3 maal langer zitten dan met andere lakken.

3. een (uiterst zeldzame) tussentijdse chip is in een handomdraai bijgewerkt, zonder kleurverschil.

4. CAPTION Basecoat maakt broze en beschadigde nagels binnen twee maanden sterker.

5. Absoluut veilig, beschadigd de natuurlijke nagel niet, ook niet bij het verwijderen!

6. Houdt langer als nagels professioneel (zoals in de salon) zijn voorbehandeld (dwz.: met zachte sponsvijl voorzichtig bufferen, vetvrij maken, reinigen met alcohol en voorbehandelen met Young Nails Proteinbond).

7. Bij gebruik op broze en beschadigde nagels of na verwijderen van een gel- of acrylapplicatie, direct een geweldig resultaat. De houdbaarheid van dit verkregen resultaat is echter kort. Bij broze en beschadigde nagels is de houdbaarheid van het eindresultaat niet gegarandeerd en sterk afhankelijk van de algemene conditie van de natuurlijke nagels.

8. Geeft ook over acryl en gel een zeer mooi resultaat.

Tagged , , ,