BO SYstems nagelriemolie


Wij, Nail Line Cosmetics, hebben vele verschillende producten van BO.Nail. Ook de BO. Systems nagelriemolie. Het is een perfect product om thuis te gebruiken. Aanbevolen wordt om BO. Cuticle Oils driemaal daags op de nagels en het omliggende weefsel aan te brengen om de nagelriemen en de nagelplaat gehydrateerd en soepel te houden.

BO Systems nagelriemolie Tea Tree Oil

Tea Tree Oil is een rijke, voedende olie voor de nagelriem behandeling, gemaakt van citroengras, zonnebloemolie, calendula-bloemolie, jojoba, vitamine E en met de heerlijke Tea Tree geur. De essentiële oliën in deze olie zijn zeer verzachtend, ontstekingsremmend en vochtinbrengend. Verwen uw huid en nagelplaat op een hoog niveau van voeding en herstel. Regelmatig gebruik zal de vochtigheid van de proximale nagelplooi en de omliggende huid zichtbaar verbeteren.

BO Systems nagelriemolie Argan Oil

BO Argan Oil is een CCPB Gecertificeerde Olie en is 100% biologisch. Gemaakt van een extract van de argannoot van de arganboom, deze alleen groeit in het zuidwesten van Marokko. Argan olie is rijk aan voedingsstoffen, waaronder vetzuren en vitamine E. Deze multifunctionele olie is heilzaam voor de huid, het haar, de nagels, maar ook voor de lippen. BO. Argan Oil hydrateert, voedt en stimuleert de celregeneratie en wordt ook gemakkelijk geabsorbeerd.

Over BO.Systems

BO. SYSTEMS is een collectie producten die geïnspireerd is op de sereniteit die tegenwoordig te vaak wordt vergeten. Momenten voor jezelf worden steeds zeldzamer en kostbaarder. Onze visie is om je kansen te bieden. Kansen om je innerlijke rust te vinden en meer mooie momenten te creëren. Geniet van totale ontspanning. Het is tijd voor jou! Ons doel is om je identiteit te versterken en je individualiteit uit te drukken door middel van je nagels. Van natuurlijke nude tot dramatisch zwart, we hebben een kleurenpallet voor elke stemming. Of je nu de natuurlijke nagels wilt verwennen met een voedende behandeling of de nagels ook wilt verfraaien tot een extreme lengte, wij hebben een productsysteem dat aansluit op jouw nagels en wensen. Verwen jezelf dus met een kleurexplosie van BO. NAIL!

Tagged , , ,